• Bestuur Stichting beheer clubhuis 't Heuveltje

De stichting beheer clubhuis 't Heuveltje is eigenaar, beheerder en uitbater van het clubgebouw van vv Oldenzaal.

De stichting is opgericht in 1969, het eerste clubhuis stond op het toenmalige sportpark 't Heuveltje aan de Haerstraat in Oldenzaal.

Stichting beheer clubhuis ‘t Heuveltje

Cor Oostendorp

Sandra Pool

Tim de Boer

Clubhuisbeheerder

Hennie Pool

De stichting heeft als doelstelling:

het exploiteren, beheren en onderhouden van het clubhuis van de voetbalvereniging "Oldenzaal" ;

1. het verrichten van werkzaamheden voor- en stimuleren van andere activiteiten ten behoeve van de voetbalvereniging "Oldenzaal" ;
    2. het in financiëel opzicht ondersteunen van de voetbalvereniging "Oldenzaal" alsmede het verrichten van al hetgeen in de ruimste zin met het vorenstaande rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
    Naast vv Oldenzaal maakt RCO de Harlequins vanaf augustus 2014 gebruik van het clubhuis.