• De voetbalvereniging Oldenzaal organiseert in samenwerking met FC Twente een voetbalclinic voor de schoolgaande jeugd. Dit in voorbereiding op het schoolvoetbaltoernooi dat woensdag 4 maart weer van start gaat.

Speciaal voor de tiende editie van het schoolvoetbaltoernooi op de Bornsedijk, komen de vrouwen van FC Twente 1 naar de vv Oldenzaal toe. Op woensdag 26 februari van 15:00 tot 17:00 uur geven zij een training om je de fijne kneepjes van het voetballen te leren.

Zin om mee te doen? Meld je aan via een mail aan schoolvoetbal@voetbalverenigingoldenzaal.nl

Het schoolvoetbal vindt voor de tiende keer plaats op het Sportpark de Thij. De vv Oldenzaal organiseert het toernooi voor de tiende keer op rij. Elk jaar weten honderden basisschoolkinderen de weg naar het sportpark te vinden.

Het toernooi is op de woensdagen 4, 11, 18 en 25 maart en donderdag 26 maart voor de groepen 5 en 6 en op de woensdagen 1, 8, 15, 22 april en donderdag 23 april voor de groepen 7 en 8.