• De vijftigplussers van de voetbalvereniging Oldenzaal die nog graag onderling een potje voetbal spelen, vierden afgelopen zaterdag hun 12,5-jarig bestaan.

Elke vrijdagavond komt deze groep bij elkaar. Het was op vrijdagavond 1 september 2006 voor de eerste keer dat de bal rolde op het omheinde pupillen-kunstgrasveld. Hoewel 1 maart officieel het jubileum was, werd het zaterdag gevierd met klootschieten en een barbecue.

In de afgelopen jaren zijn er veel personen gekomen en gegaan. Maar het clubje bestaat nog steeds. Net zo belangrijk als het voetballen, is de “derde” helft. Gezelligheid troef. De coördinatie, die in de eerste jaren in handen was van initiatiefnemer Hennie Pool, is overgenomen door Peter Kleefman.

Veteranenclubje bestaat 12,5 jaar