• De tegenstander van het eerste elftal aankomende zondag is SV Vasse. De club is op 6 mei 1945 opgericht als Katholieke Sport Club Vasse, K.S.C.V. Grote animator was de heer B.J. Lankamp, waar naar ook hun huidige sportpark is vernoemd.

SV Vasse heeft vier seniorenelftallen en één veteranenteam. De jeugd van Vasse speelt samen met de jeugd van vv Manderveen, als VasseManderveen Combinatie (V.M.C.) en hebben dertien jeugdteams. Naast het voetbal kent de vereniging sinds 1968 een handbalafdeling.

Het eerste team speelt vanaf seizoen 2009-2010 in de zesde klasse daarna volgden twee seizoenen vijfde klasse en vanaf seizoen 2014-2015 spelen ze in de vierde klasse. De eerste wedstrijd van dit seizoen eindigde thuis tegen vv Oldenzaal in een gelijkspel 1-1. Saillant detail: Oldenzaal won dit seizoen nog geen thuiswedstrijd en Vasse won nog geen uitwedstrijd.