• Update uit de Twitter van bvv Borne: Het dooit, maar helaas te laat... Vanwege de sneeuwval en de harde ondergrond is het veld afgekeurd en gaat de wedstrijd Borne 1 - Oldenzaal 1 vanmiddag niet door.

Het eerste elftal speelt vandaag tegen BVV Borne. Deze club is op 15 maart 1912 opgericht. Hun eerste elftal speelde vanaf 2011 drie seizoenen in de vierde klasse, promoveerde in 2012 naar de derde klasse, maar keerde na twee seizoenen terug.

De ploeg eindigde in 2015 op de 5de plaats, in 2016 op de 9de plaats en 2017 en 2018 op de 3de plaats, en is nu, samen met KOSC en Delden, koploper in de huidige competitie.

De vereniging heeft vijf senioren-, één 35+-, één 45+ en één dameselftal. De jeugd wordt vertegenwoordigt door drie juniorenelftallen en liefs dertien pupillenteams.

De vv Oldenzaal verloor op 18 november 2018 thuis met 1-5 van BVV Borne.

Begeleiding VV Oldenzaal : Joost Klein Buursink, hoofdtrainer - Roy Kuipers, ass. trainer en teammanager - Pim Nijhof, materiaal -Henk Kraster - verzorger - Henk Brandenbarg, fysiotherapeut - Reinier Postma ass. scheidsrechter.

Huidige selectie VV Oldenzaal: Jim Bussmann, Phil Gierveld, Jop Janssen, Oscar van der Maas, Ties Mars, Gijs Nijhof, Kalle Oosting, Tim Oude Nijhuis, Ruben Rietman, Jelle Schiphorst, Sep Smellink, Dirk Smellink, Maik Teders, Dion Teunissen, Bjorn Vogel, Luuk Vleugels, Ertugurul Akca, David Waziry en Remco Koehorst.

Wedstrijdaanvang: zondag 3 februari 14.00 uur BVV Borne – Oldenzaal

Accommodatie: Sportpark 't Wooldrik 't Wooldrik 6, 7621 AH Borne