• Het trainerschap voor de hoofdmacht bij de vvo bestaat komend seizoen uit een duo. Oud-eerste elftalspeler Venancio Ramirez en oud-trainer vvo Peter de Vries.

Ramirez heeft een lange staat van dienst binnen de vvo. In 2009 werd hij gehuldigd voor zijn 250ste wedstrijd in het eerste en als toenmalige spits is hij clubtopscorer aller tijden met ruim 150 officiële doelpunten. ‘Ik heb al eerder aangegeven ambities te hebben als trainer,’ zegt Ramirez. ‘Na een aantal gesprekken met de commissie voetbalzaken en het bestuur, is besloten de samenwerking vanaf komend seizoen aan te gaan.’ Oud-trainer van vv Oldenzaal, Peter de Vries, zal Ramirez  daarbij ondersteunen en begeleiden.

Ramirez voetbalde in het eerste elftal onder de De Vries, die van 2010 - 2014 ook voor de groep stond. Zij werkten nauw samen tijdens de speciale oefenwedstrijd vv Oldenzaal - Ajax in 2012 (foto) en in het jubileumjaar 2014 toen de vv Oldenzaal haar 100-jarige bestaan vierde.

Trainersduo eerste elftal