• Trainer Joost Klein Buursink stopt na dit seizoen

Trainer Joost Klein Buursink heeft vv Oldenzaal laten weten dat hij zijn huidige contract niet wil verlengen. De 37-jarige coach is bezig aan zijn 4e seizoen als hoofdtrainer van vv Oldenzaal. “Ik wil de club alle tijd geven om naar een goede opvolger te zoeken” aldus Joost Klein Buursink

De afgelopen periode is een heel vreemde geweest. Door de Corona-maatregelen is er maanden niet gespeeld, op een paar wedstrijden in de beker en huidige competitie na. De KNVB heeft plannen om de competitie te hervatten in januari, maar hoe dat verder gaat is nu nog ongewis. De coronaperikelen zijn niet de aanleiding voor het besluit van Klein Buursink om bij Oldenzaal te stoppen.

Klein Buursink is in 2013 bij Oldenzaal gekomen als speler van het 1e elftal, en heeft 4 jaar geleden het stokje van Clemens Zwijnenberg overgenomen. “Oldenzaal is een mooie voetbalclub met historie waar ik mij snel thuis voelde” zegt Klein Buursink. “Ik blijf ook gewoon lid, waar de nabije toekomst mij ook zal brengen. Mijn ambitie is om een andere club in de buurt te gaan trainen”
    Juist door de Corona-periode is het goed om tijdig duidelijkheid te bieden. Het bestuur van vv Oldenzaal respecteert de beslissing van de trainer waardeert zijn inzet voor de club in de afgelopen jaren.