• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1
    DatumWedstrijdStatus
    zo 25-nov. 14:00vv Oldenzaal 1 - UD W. 1Te spelen
    zo 02-dec. 14:00Rood Zwart 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen
    zo 09-dec. 14:00Sportlust Vroomshoop 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda

• Bestuur Stichting beheer clubhuis 't heuveltje

De stichting beheer clubhuis 't Heuveltje is eigenaar, beheerder en uitbater van het clubgebouw van vv Oldenzaal.

De stichting is opgericht in 1969, het eerste clubhuis stond op het toenmalige sportpark 't Heuveltje aan de Haerstraat in Oldenzaal.

Dagelijks Bestuur Functie Telefoon
    Hans Trap Voorzitter 06 57643286
    Bas Oosting Penningmeester 06 44268362
    Rudi Verboom Secretaris 06 14793945

De stichting heeft als doelstelling:

1. het exploiteren, beheren en onderhouden van het clubhuis van de voetbalvereniging "Oldenzaal" ;
    2. het verrichten van werkzaamheden voor- en stimuleren van andere activiteiten ten behoeve van de voetbalvereniging "Oldenzaal" ;
    3. het in financiëel opzicht ondersteunen van de voetbalvereniging "Oldenzaal" alsmede het verrichten van al hetgeen in de ruimste zin met het vorenstaande rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
    Het bestuur van de stichting wordt gekozen met instemming van de leden van de vv Oldenzaal. Naast vv Oldenzaal maakt RCO de Harlequins vanaf augustus 2014 gebruik van het clubhuis.