• Vanuit de organisatie:

'Een fijne voetbalmiddag voor alle 900 deelnemende kinderen, halen we niet met de huidige weersvoorspellingen....

De organisatie heeft daarom het voetbaltoernooi voor morgen afgelast.

Er wordt gekeken naar een nieuwe datum. Zodra dit bekend is laat ik het jullie weten.

-----

Het schoolvoetbal wordt dit jaar gespeeld op de velden van alle Oldenzaalse voetbalverenigingen. Morgen, vrijdag 1 april, en dit is geen grap, gaat het schoolvoetbal voor de groepen 5,6,7 en 8 eindelijk weer van start. Alleen het weer kan nog roet in het eten gooien. Daarover beslist de organisatie morgenochtend.

Een wens is in vervulling gegaan om het schoolvoetbal, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een groots toernooi, te spelen bij alle vier de voetbalverenigingen. Op 1 sportpark werd het lastig te organiseren om alle teams te laten spelen, al gauw waren 8 woensdagen gevuld.

BoescoolFit dacht mee en trof de voorbereidingen om met alle vier de voetbalverenigingen dit te organiseren. En dat lukte. De aftrap is morgen om 15.00 uur.

Bij ZVV de Esch en Quick’20 spelen de groep 5 en 6 en 1 poule groep 7 en 8 en bij FC Berghuizen spelen de meiden groep 7 en 8  en vv Oldenzaal ontvangt de jongens ( gemengd) groepen 7 en 8.

We hebben er heel veel zin in en hopen dat de kinderen die deelnemen een fantastisch leuke middag zullen hebben.

We danken supermarkt COOP voor al het heerlijke fruit dat klaar ligt voor de deelnemende kinderen.