• Schijtjerijk 15 juni 2019

• Sponsoren

• Spelregels schijtjerijk

Op zaterdag 15 juni 2019, na afloop van het lagere elftallentoernooi, wordt de 2e editie van Schijt je rijk gehouden bij vv Oldenzaal. De organisatie ligt in handen van vv Oldenzaal 3.

Spelregels:

• Op zaterdag 15 juni 2019 wordt omstreeks 19:30 uur een koe losgelaten op het hoofdveld van vv Oldenzaal en is de wedstrijd begonnen.
    • Het hoofdveld van vv Oldenzaal wordt opgedeeld in 2.204 kavels.
    • Op de kavel waar de koe als eerste een koeienvlaai legt, valt de hoofdprijs van € 750,-.
    • Er is een troostprijs voor de kavels direct grenzend aan de kavel waar de hoofdprijs valt van € 50,00 (max 8 kavels).
    • De wedstrijd eindigt om 21:30 uur of eerder.
    • Als op het einde van de wedstrijd om 21.30 uur de koe niet heeft gescheten, dan zal de hoofdprijs vallen op de kavel waarop de koe met haar rechtervoorpoot staat.
    • Iedereen kan één of meerdere kavels kopen voor € 3,- per kavel. Of een voordeelpakket, 10 kavels voor € 25,-
    • De middencirkel, groot 100 kavels, is gereserveerd voor de hoofdsponsor.
    • Voor elftallen zijn er blokken van 50 kavels beschikbaar en voor sponsoren blokken van 15 kavels.
    • De organisatie van Schijt je rijk 2019 wijst een persoon aan die toezicht houdt op het verloop van de "Schijt je rijk" actie.
    • Voor het welzijn van de koe is het niet toegestaan het veld te betreden, te schreeuwen, of aanwijzingen te geven richting de koe. Overtreders worden per direct uitgesloten. Een eventuele prijs wordt aan de opbrengst toegevoegd.
    • De opbrengsten van het evenement "Schijt je rijk" komen ten goede van de jeugdafdeling van VV Oldenzaal.