• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1
    DatumWedstrijdStatus
    zo 21-okt. 14:00Hengelo 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen
    zo 28-okt. 14:00vv Oldenzaal 1 - Almelo 1Te spelen
    zo 04-nov. 14:30Delden 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda

• Het is deze week de week van de scheidsrechters. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechters centraal staat.

Dat doet de vvo bij deze. Het is niet altijd de leukste en gemakkelijkste taak op het veld, maar wel oh zo belangrijk. En we zijn dankbaar dat wij altijd een beroep op onze scheidsrechters mogen doen en dat jullie klaarstaan voor de vereniging.

Scheidsrechters, bedankt!

Scheidsrechters bedankt