• In het clubgebouw van vv Oldenzaal werd afgelopen vrijdag gestreden om de hoogste eer en de dartbokaal. Bijna veertig deelnemers speelden in acht poules wedstrijden. De beste twee spelers van elke poule plaatste zich voor de knock-out fase.

Daar waar de verschillen in de ene poule erg groot waren, werd er in de andere poule op het scherpst van de snede gestreden om een plek in de knock-out-face.

De grootste verrassing was de plaatsing van Rita Smits in de tweede ronde, de eerste keer in haar 18-jarige deelname aan het toernooi. Ook de derde plek, behaald door Ronald Boswinkel, is het noemen waard.

Na enkele spannende wedstrijden, was de finale tussen de gebroeders Rolf en Reinier Postma. In de finale bleek Rolf toch een maatje te groot voor Reinier en zodoende kon hij de felicitaties, envelop met inhoud en wisselbeker in ontvangst nemen.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en wil langs deze weg de vrijwilligers van de Stichting bedanken en uiteraard Erwin voor de bijna zeshonderd gebakken kippenpootjes….top !

Rolf Postma wint dartstoernooi 1 Rolf Postma wint dartstoernooi 2