• Op ons Sportpark is aankomende zondag een politiehondenwedstrijd waarin wordt gestreden om een bokaal. De wedstrijd is vrij van entree en toegankelijk voor iedereen.

Het programma begint om 9 uur met de proef ‘het zoeken en volgen’. Vervolgens gaan de combinaties te voet naar de wielerbaan nabij Parkeerplaats 4 van Het Hulsbeek.

Langs deze wielerbaan van drie kilometer voeren de honden de oefeningen springen, voedsel weigeren, bewaken, transport, stil zijn, afliggen, kist en persoon revieren uit.

Na het ochtendprogramma is er lunch voor de deelnemers en begint het spectaculairste deel van het programma: de steloefeningen. Op het commando ‘stellen’ van de hondenbegeleiders vliegen de honden in ongekend tempo af op de ‘indringer’.

Na de bekendmaking van de nummer 1, 2, 3 en de beste steller (beste steller wordt mede door het publiek gekozen), is er alle gelegenheid om in het clubhuis nog wat na te borrelen met (oude) bekenden.

--

De vv Oldenzaal juicht het van harte toe dat externe partijen gebruik maken van ons mooie sportpark en clubhuis. Ook interesse? Laat een berichtje achter via onze website.