• Twee pieten huppelden maandagavond 27 november het trainingsveld op bij vvo. De regen weerhield ze er niet van om spontaan een balletje mee te trappen met de jongste jeugd. Sinterklaas liet het sportieve gebeuren voor wat het was en wachtte geduldig in het clubhuis op de kinderen.

Die kwamen niet veel later uitgelaten binnen. Onder de klanken ‘Sinterklaasje kom maar binnen’, kwam de goedheiligman tevoorschijn. De kinderen verzamelden zich rondom de sint. Sinterklaas wilde van alles weten. Welke club favoriet is, op welke positie ze voetballen, of het goed gaat in de competitie, welke speler hun voorbeeld is.

Daarna was het de beurt aan Kick, stagiair bij de jeugd, bestuurslid Bart Hampsink en trainer Frank Dijkers. De sinterklaas sprak zijn waardering uit voor de vele uren die Bart en Frank
    maken voor de vereniging. ‘Vrijwilligers die goud waard zijn.’

Tot slot had de sint ook iets meegenomen. Een smakelijke chocolade letter en een bal. Blij togen de kids weer huiswaarts. Dank sinterklaas en tot volgend jaar.