• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1

Geen informatie

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda
    value not setvalue not setvalue not set
    Kerstbingo jeugd

• Hij is eruit, de eerste nieuwsbrief van vv Oldenzaal! Elke week op vrijdag valt-ie in je mailbox. De nieuwsbrief bericht over gebeurtenissen binnen club en kijkt vooruit naar het programma van het speelweekend.

Heb jezelf iets te delen met de vereniging? Je input is welkom op redactie@voetbalverenigingoldenzaal.nl. Via dit e-mailadres kun je je ook aanmelden.Ontvang jij 'em al?