• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1
    DatumWedstrijdStatus
    zo 25-nov. 14:00vv Oldenzaal 1 - UD W. 1Te spelen
    zo 02-dec. 14:00Rood Zwart 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen
    zo 09-dec. 14:00Sportlust Vroomshoop 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda

• Misschien op het eerste oog niet zichtbaar, maar het sportpark en clubhuis heeft hier en daar het nodige onderhoud gehad tijdens de zomerstop.

De lekkage onder de dakgoot aan de achterkant van het clubhuis is aangepakt. De houten balk en het timmerwerk aldaar was verrot en is vervangen. Om in de toekomst problemen te voorkomen, zijn grote, over het dak hangende takken gesnoeid.

De entree is ook aangepakt. Bij het kassahokje is de rotte betimmering vervangen en geschilderd. Het naastgelegen hek is geschuurd en opnieuw in de blauwe verf gezet en voorzien van nieuwe bevestiging.

De poort met opschrift Sportpark de Thij wordt opnieuw geschilderd. De roosters bij de ingang van het clubhuis zijn vervangen door bestrating. Rondom het clubhuis is nieuwe verlichting voorzien van bewegingsmelders aangebracht.

De binnendeur van de heren-wc is afgesteld.

Op het hoofdveld is het doel aan zijde clubhuis opnieuw uitgemeten en verplaatst, idem voor de cornervlaggen. Het doel is voorzien van vierkante wk-netten. Na de zomervakantie is er zoveel mogelijk gesproeid.

Het onderhoudswerk is onder andere gedaan door: Reinier Postma, Mike Koopman, Stefan Jansink, Kjetiel Mornie, Kevin de Wacht, Frank Dijkers, Johan Eertman, Bas Oosting, Hermann Frijters en Cor Oostendorp.