• Misschien op het eerste oog niet zichtbaar, maar het sportpark en clubhuis heeft hier en daar het nodige onderhoud gehad tijdens de zomerstop.

De lekkage onder de dakgoot aan de achterkant van het clubhuis is aangepakt. De houten balk en het timmerwerk aldaar was verrot en is vervangen. Om in de toekomst problemen te voorkomen, zijn grote, over het dak hangende takken gesnoeid.

De entree is ook aangepakt. Bij het kassahokje is de rotte betimmering vervangen en geschilderd. Het naastgelegen hek is geschuurd en opnieuw in de blauwe verf gezet en voorzien van nieuwe bevestiging.

De poort met opschrift Sportpark de Thij wordt opnieuw geschilderd. De roosters bij de ingang van het clubhuis zijn vervangen door bestrating. Rondom het clubhuis is nieuwe verlichting voorzien van bewegingsmelders aangebracht.

De binnendeur van de heren-wc is afgesteld.

Op het hoofdveld is het doel aan zijde clubhuis opnieuw uitgemeten en verplaatst, idem voor de cornervlaggen. Het doel is voorzien van vierkante wk-netten. Na de zomervakantie is er zoveel mogelijk gesproeid.

Het onderhoudswerk is onder andere gedaan door: Reinier Postma, Mike Koopman, Stefan Jansink, Kjetiel Mornie, Kevin de Wacht, Frank Dijkers, Johan Eertman, Bas Oosting, Hermann Frijters en Cor Oostendorp.