• Het eerste elftal van de voetbalverenging Oldenzaal speelde de eerste twee thuiswedstrijden in compleet nieuwe tenues.

Het tenue, met de herkenbare, verticale blauwwitte streep aan de voorkant en volledig blauw aan de achterkant is gesponsord door hoofdsponsor Woonboulevard Oldenzaal, te zien op de voorzijde van de shirts. Op de achterzijde staat 6DA4 Phoneservice van Aday Multu, gevestigd op winkelcentrum de Thij.

Naast nieuwe shirts, broeken en sokken, hebben de spelers nieuwe tassen, gesponsord door B&M Schilderwerken van Roy Bathoorn en Cor Meere. De inloopshirt zijn geschonken door Airco 21 van Gijs Nijhof en Dennis Ikink van Vuurwerk Team Oldenzaal zorgde voor de trainingsjassen. Fabri zorgde voor al het drukwerk. Sponsor Keizers BV breidde het sponsorpakket uit naar vijf borden langs het hoofdveld.

De thuiswedstrijd tegen Overdinkel op zondag 10 oktober werd - na 18 minuten en met een 1-0 voorsprong voor vv Oldenzaal - gestaakt wegens een ernstige blessure bij Overdinkel.

Nieuwe shirts en sponsoren eerste elftal