• Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

• Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

• Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers.

• Sporters bij buitensportlocaties worden buiten niet gecontroleerd, maar moeten bij het betreden van een binnenruimte (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer of clubhuis) wel een coronatoegangsbewijs laten zien.

• In het clubhuis is een coronatoegangsbewijs voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.

• Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in het clubhuis.

• Het clubhuis moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Aankomende zondag speelt het eerste van vvo de inhaalwedstrijd tegen Overdinkel. Publiek is niet welkom. Het clubhuis is open volgens de geldende coronamaatregelen.