• Samen met je kind(eren) bewegen in de buitenlucht. Speels, laagdrempelig en vooral leuk! Dat zijn de ingrediënten van een nieuw initiatief bij voetbalvereniging Oldenzaal: sport en spel voor kind en ouder.

   

  Aanstaande zondag 6 september begint om 10:00 uur de eerste les onder professionele begeleiding. Op de velden van sportcomplex de Thij worden oefeningen uitgezet en samen (bal)spelletjes gedaan.

  ‘Met dit aanbod richten wij ons op de algemene ontwikkeling van kinderen. Ze zijn niet alleen met voetbal bezig, maar met bewegen in het algemeen’, zegt vvo-secretaris Sandra Pool. ‘Verder is het vooral leuk om een uurtje qualitytime te hebben met je kind en is het fijn om buiten te bewegen.’

  (lees verder onder de foto's)

  Nieuw aanbod: sport en spel voor kind en ouder Nieuw aanbod: sport en spel voor kind en ouder 1 Nieuw aanbod: sport en spel voor kind en ouder 2

  Sport en spel is een training om samen met je kind plezier te maken. Ook word je fysiek en mentaal fitter. De vv Oldenzaal biedt de lessen één keer in de twee weken aan op zondagmorgen 10:00 uur. Het programma loopt voorlopig tot het einde van het jaar. Bij voldoende animo gaan we in 2021 verder.

   

  Zin om een keer te komen kijken en om mee te doen of heb je vragen?

  Mail naar: sportenspelvvo@gmail.com

  Data: 6 en 20 september | 4 en 18 oktober | 1, 15 en 29 november | 13 december.