• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1
    DatumWedstrijdStatus
    zo 25-nov. 14:00vv Oldenzaal 1 - UD W. 1Te spelen
    zo 02-dec. 14:00Rood Zwart 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen
    zo 09-dec. 14:00Sportlust Vroomshoop 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda

• De teams en bestuurders die loten verkopen voor de Grote Clubactie, mogen de boekjes voor zaterdag 17 november retourneren aan de club. Dat mag bij de contactpersoon van wie je de boekjes hebt ontvangen. Het bestuur gaat er natuurlijk van uit dat alle loten dan verkocht zijn, maar boekjes met daarin nog enkele loten ontvangen we ook graag terug. Dan kan er misschien nog een extra verkoopactie op touw gezet worden.

Graag voor zaterdag 17 november retour.

Start verloop loten Grote Clubactie 1