• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1
    DatumWedstrijdStatus
    zo 02-sep. 14:00TVV 1 - Oldenzaal 1Te spelen
    za 08-sep. 18:00Oldenzaal 1 - EMOS 1Te spelen
    za 15-sep. 18:00Oldenzaal 1 - Losser 1Te spelen

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda

• Lid worden van vv Oldenzaal

Ledenadministratie (tijdelijk)

Bas Oosting

06 44268362

Voor het opzeggen of wijzigen van uw lidmaatschap en het doorgeven van (adres)wijzigingen dient u rechtstreeks contact op te nemen met de ledenadministratie.

Contributie 2018-2019

Categorie Jaar Kwartaal
    Spelend 11-tal €315,00 €78,75
    Spelend 7×7 €150,00 €37,50
    Rustend €120,00 €30,00
    65 + €60,00 €15,00
    Junioren 13-18 €210,00 €52,50
    Pupillen 6-12 €150,00 €37,50

De inning van contributie is in handen van ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op.

Betaling ineens, of in 4 kwartaaltermijnen

Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen. Daarbij gaan we van maandelijkse termijnen weer over naar betaling  in 4 gelijke kwartaaltermijnen: juli, oktober, januari en april.

De facturen voor het nieuwe seizoen worden begin juli per sms en email verstuurd. Als we niet beschikken over uw mobiele nummer of email, ontvangt u een brief.

Voor vragen over de betaling van contributie kunt u contact op nemen met de penningmeester: Bas Oosting, Email

Alle kinderen moeten kunnen sporten

In Oldenzaal is een lokaal Jeugdsportfonds opgestart. Het Jeugdsportfonds heeft als doel om snel en effectief, op laagdrempelige wijze kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders een kans te bieden om te gaan sporten. Het fonds betaalt voor deze kinderen de contributie en sportattributen.
    Het motto is: alle kinderen moeten kunnen sporten! Het Jeugdsportfonds wil kinderen door middel van sport een kans geven zich positief te
    ontwikkelen. Meer informatie op de website van Stichting Leergeld Oldenzaal

KNVB-spelerspas

De plastic spelerspassen zijn afgeschaft. De uitlevering van spelerspassen is in april 2017 gestopt. De spelerspassen zijn tegenwoordig volledig onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Meer informatie over de wedstrijdzaken-app.