• Leden met kleine kinderen kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor deelname aan de sport en spel editie voor Koningsdag op sportpark de Thij.

Wat gaan we doen?

Op dinsdag 27 april beginnen we om 11:00 uur met een gezamenlijke warming-up. Daarna werk je als ouder/verzorger samen met je kind(eren) een parcours af vol met spelletjes. Dit varieert van het old school koekhappen tot aan ezeltje prik, blikgooien, spijkerpoepen. Wie kent het niet? Laagdrempelig en vooral gezellig.

Na een klein uurtje bieden we een gratis lunch aan en maak je vervolgens het parcours af.

Na afloop is er voor de kinderen wat ranja en voor de ouders een kop koffie of thee to go.

We richten alles volgens de geldende coronaregels in. Sporten gebeurt in je eigen gezinsbubbel.

De plekken voor deelname zijn beperkt. We hopen op een zo groot mogelijk deelname binnen de club, zodat we elkaar weer eens zien en spreken.

We vragen je om je voor aankomende zaterdag 17 april aan te melden.