• Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het onverwachte overlijden van

Mike Koopman

1971-2020

In memoriam: Mike Koopman 1971-2020

In 2011 werd Mike lid van de vv Oldenzaal na jaren bij Quick ’20 te hebben gespeeld.

Mike speelde recreatief in vv Oldenzaal 6 en 5, waar gezelligheid boven de prestaties stond. Naast het voetbal, waar hij na een paar jaar mee stopte, zette Mike zich in voor de vereniging.

De laatste jaren was hij vooral zichtbaar als barman op de donderdagen en zondagen. Maar ook achter de schermen heeft Mike heel veel werk verzet. Zo verzorgde hij het voorraadbeheer, de inkoop van drank en de planning van bardiensten. Dat deed hij gedurende het hele seizoen en voor de toernooien van vv Oldenzaal.

Mike was als kastelein in zijn element bij zijn tweede thuis vv Oldenzaal, waar hij graag een praatje maakte met vrienden, leden, spelers en gasten in het clubhuis. Onlangs vond hij zijn geluk bij Willeke, erg verdrietig dat hier zo abrupt een einde aan is gekomen.

Wat zullen wij je missen Mike, je blijft altijd in ons blauw-witte hart.

We wensen Willeke, Gijs, Merel, familie en dierbaren heel veel sterkte.

bestuur, stichting en (ere)leden

voetbalvereniging Oldenzaal

Er is gelegenheid om afscheid te nemen en te condoleren op zondag 6 september van 16:00 tot 16:15 uur in uitvaartcentrum In Pace, Schipleidelaan 55 te Oldenzaal.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.