• Gisteren ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van ons lid en Lid van Verdienste, Jan Frijters sr.

Jan werd op 1 mei 1976 lid van onze vereniging, de datum van de officiële opening van Sportpark de Thij. Jan speelde in diverse elftallen, was daarna leider van verschillende teams en heeft enkele  jaren de lagere elftallen getraind. Ook is hij actief geweest als clubscheidsrechter binnen onze vereniging.

Maar Jan was vooral bekend als toezichthouder op de zaterdagen, als de jeugd moest spelen. Hij maakte de kleedkamerindeling, zorgde dat de bezoekende elftallen en scheidsrechters van thee werden voorzien. En, nadat de wedstrijden waren gespeeld, ruimde hij alle kleedkamers op. Jan was er in die tijd altijd op de zaterdag. Zijn passie voor voetbal en voor de vvo gaf hij door aan zijn kinderen en kleinkinderen.

In Memoriam: Jan Frijters sr.

Op 10 oktober 1994 werd Jan door de Algemene Ledenvergadering benoemd als Lid van Verdienste voor al zijn vrijwilligerswerk (zie ook foto).

De vvo was niet alleen een hobby voor Jan, het was tevens zijn werkterrein. Bijzonder was de afscheidsreceptie van zijn werk bij de Groenbouw. Die receptie werd gehouden in het clubhuis ’t Heuveltje. Het getuigt van een enorme betrokkenheid bij de voetbalvereniging.

We wensen familie en nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Bestuur vv Oldenzaal