• In memoriam: Hans Bussmann
    Huldiging Hans Bussmann in 1983 voor 250 wedstrijden in vv Oldenzaal 1

Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het onverwachte overlijden van

Hans Bussmann

1954-2021

In 1967 werd Hans op 13 jarige leeftijd lid van de vv Oldenzaal. In die tijd was zijn vader Hennie voorzitter van de vereniging. In 1969 werd hij kampioen met Oldenzaal B1. Na de jeugdelftallen te hebben doorlopen speelde Hans in de jaren 70 en 80 in het eerste elftal van vv Oldenzaal. In oktober 1983 werd hij gehuldigd voor het spelen van meer dan 250 wedstrijden in de hoofdmacht. In de zaal speelde Hans in het 1e team van FC ‘t Hoekje.

Naast actief voetballer was Hans ook trainer van verschillende jeugdteams bij Quick ’20, RSC en vv Oldenzaal. Samen met Marion was Hans een trouw supporter van het 1e elftal waarbij hij als trotse vader vanaf 2012 ook de verrichtingen van zoon Jim volgde.

Hans is altijd recreatief blijven voetballen: in het 3e, het 5e en de laatste jaren met de veteranen op de vrijdagavond. Daar zag je iedere week weer het plezier dat hij als technisch begaafde voetballer met een geweldig overzicht nog steeds beleefde aan het spelletje.

Wat zullen wij je missen Hans, je blijft altijd in ons blauw-witte hart.

We wensen Marion en Jim, familie en dierbaren heel veel sterkte.

Ereleden, leden, stichting en bestuur

voetbalvereniging Oldenzaal

Op vrijdag 4 juni is er gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen van Hans.

Locatie: Uitvaart centrum Losser, Bernard Leurinkstraat 35 te Losser.

Graag komen op het tijdstip achter de 1e letter van je achternaam:

A-F 19:00-19:15u, G-L 19:20-19:35, M-R 19:40-19:55, S-Z 20:00-20:15u