• De vv Oldenzaal hield afgelopen zondag haar nieuwjaarsreceptie in het clubhuis. Voorzitter Cor Oostendorp wenste iedereen namens het bestuur een gezond en sportief 2020. Terugkijken op 2019 viel hem een aantal dingen op.

‘We begonnen het jaar met een bijeenkomst waarvoor alle leden waren uitgenodigd om mee te praten over de toekomst van de vereniging. Het project kreeg de werktitel ‘de stip aan de horizon’. De leden die er bij betrokken waren, hebben  zich optimaal ingezet om er succes  van te maken’, begon Oostendorp.

Uitrollen van plannen

Het bestuur is met enkele enthousiaste vrijwilligers verder gegaan met het uitrollen van de plannen en verzamelende input. 'En dat begint zijn vruchten af te werpen. Er ontwikkelen zich commissies, te weten de commissie voetbalzaken met Bas Oosting, Edo Hilgenberg en Tim Lempsink, een commissie vrijwilligerszaken met Martin Oude Nijhuis als kartrekker en ook voor het clubhuis hebben we een beheerder gevonden in de persoon van Philip Lucassen. Het bestuur is enorm blij met deze ontwikkelingen en kijkt uit naar de verdere samenwerking. Samen bouwen aan de toekomst van vv Oldenzaal is niet voor niets ons credo.'

Contractverlenging

Voetbaltechnisch is er ook het nodige gebeurd. ‘Bij de jeugd zijn er goede resultaten gehaald. De vvo onder 13 behaalde zelfs promotie naar de derde klasse. En ook de JO 11 promoveerde. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!’ Vervolgt: 'Het contract met hoofdtrainer Joost klein Buursink is met een jaar verlengd en deze competitie draait het eerste mee in de middenmoot. Andere senioren elftallen hebben het lastig in de huidige competities. Hou vol, jongens! Tot slot is er weer een vrouwenelftal actief binnen de vereniging. Ze spelen nu nog zeven tegen zeven, maar we hopen op termijn weer een volledig elftal te hebben.

Graag zie ik jullie op onze jaarvergadering vrijdag 31 januari, aar we verder onze plannen voor de toekomst uitleggen. Voor nu: proost op het nieuwe jaar!'