• Fields of Joy 2018
    
  Draag jij ook een steentje bij tijdens het Fields of Joy Festival?
   

  Op zaterdag 7 juli 2018 vindt de vierde editie plaats van Fields of Joy festival, op recreatiegebied het Hulsbeek in Oldenzaal. Met Fields of Joy gaan we je zintuigen prikkelen. Maximaal!

  Laat ons je verrassen met de betere bands, de tofste en singer/songwriters van heb ik jou daar en andere nationale en internationale top acts. Je komt ze allemaal tegen op Fields of Joy!

  Het festivalterrein is er eentje om in te lijsten, het Hulsbeek is een prachtige omgeving! Aan de rand van het water, kun je met je voeten in het zand genieten van alles wat er om je heen gebeurt. Tegelijkertijd hebben we het lekkerste eten en drinken voor je klaar staan. Zo smaakt de hele dag naar meer.

  Dit is nog maar een tipje van de sluier. We kunnen je in ieder geval alvast verklappen dat we voor jou en je vrienden voor onvergetelijke herinneringen gaan zorgen. De komende tijd vind je op onze website allerlei updates en maken we mooie namen bekend.

  Dagelijks worden er meer artiesten bekend gemaakt, volg ons via social media of check regelmatig de website.

   

  Meld je aan als vrijwilliger om van Fields of Joy een succes te maken

  Jij kunt erbij zijn als vrijwilliger van vv Oldenzaal! Als jij meewerkt aan Fields of Joy ontvangt vv Oldenzaal hiervoor een bijdrage die ten bate komet van de vereniging!

  Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

 • Aanmelding Fields of Joy 2018

  Versturen

 • Rooster Fiields of Joy 2018