• In deze rubriek maken we kennis met de nieuwe spelers van het eerste elftal. Of met oude bekenden. Zoals Jelle Schiphorst. Terug van weggeweest. Maak opnieuw kennis met hem in deze rubriek Even voorstellen. Mooi dat je er weer bent, Jelle!

  Even voorstellen#3 Jelle Schiphorst

  Naam: Jelle Schiphorst

  Leeftijd: 35 jaar

  Vorige club: Quick 20, SV Longa, De Esch, VV Oldenzaal

  Even voorstellen#3 Jelle Schiphorst 1

  ‘Ik ben blij om terug te zijn op het oude nest. Ik heb zes seizoenen met veel plezier gevoetbald bij vvo. Na twee seizoenen bij Quick, begon het toch weer te kriebelen. Met een aantal versterkingen erbij denk ik dat we een goede selectie op de been kunnen krijgen en er een mooi seizoen van kunnen maken.

   

  Ik woon in Oldenzaal, samenwonend en verloofd met Anne-Wil Roord,, we hebben twee kinderen, Ravi (6) en Vigo (2).  Ik ben werkzaam als projectleider bij FC Twente, Scoren in de wijk.’