• In deze rubriek maken we kennis met de nieuwe spelers van het eerste elftal. Vandaag is dat met Mats Winkelhuis. 'Laten we er een mooi seizoen van maken', zegt hij. En zo is het. Welkom bij de club, Mats!

Naam: Mats Winkelhuis

Leeftijd: 31 jaar

Vorige club: Quick '20, zondag 2

‘De afgelopen jaren kwam ik met enige regelmaat een wedstrijd kijken op de zondag. Nu er ook wat vrienden van mij in dit elftal spelen, is het een mooi moment om de overstap te maken naar deze gezellige club.

Even voorstellen#2

‘Ik ben geboren en getogen in Oldenzaal en woon samen met mijn vriendin op de Essen. De afgelopen jaren werkte ik onder andere bij FC Twente en Brunel, maar dit collegejaar ben ik begonnen met de duale hbo-opleiding Verpleegkunde en heb een werkplek kunnen vinden bij Buurtzorg. Een mooie uitdaging met als doel om uiteindelijk in het ziekenhuis te gaan werken.

Ik heb bij twee andere clubs gevoetbald: zes seizoenen bij ATC 1 en bij Quick in alle selecties, de afgelopen jaren bij Zaterdag 1 en sinds vorig jaar bij Zondag 2. Ik ben vooral verdedigend ingesteld, deze posities heb ik dan ook allemaal gehad. Ik zin om weer te voetballen en ben blij dat ik de keuze heb gekregen om weer in een selectie te mogen spelen. Laten we er een mooi seizoen van maken.’