• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1
    DatumWedstrijdStatus
    zo 25-nov. 14:00vv Oldenzaal 1 - UD W. 1Te spelen
    zo 02-dec. 14:00Rood Zwart 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen
    zo 09-dec. 14:00Sportlust Vroomshoop 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda

• De voetbalvereniging Oldenzaal organiseert een EHBO cursus zonder certificaat op maandagavond 23 april. De avond is bedoeld voor trainers, elftalbegeleiders en vaste mensen achter de bar en in de keuken en is van 19:30 tot 22:00 uur.

De aanleiding voor de cursus komt uit de rondvraag tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering. Verzorger van de selectie, Henk Kraster, vroeg het bestuur of er mogelijkheden zijn voor een herhalingstraining EHBO.

En die zijn er. Via Impuls kan de vvo de workshop aanbieden. Het gaat om een cursus EHBO zonder certificaat. Leden die onder genoemde categorie vallen en interesse hebben, mogen zich, graag voor 13 april, aanmelden via bestuur@vvoldenzaal.nlOok worden leden persoonlijk uitgenodigd door het bestuur om mee te doen.

Details over de invulling van de avond volgt.

EHBO cursus