• Het eerste gaat zondag op bezoek bij S.V. Vasse. Deze vereniging is opgericht op 6 mei 1945  als Katholieke Sport Club Vasse, K.S.C.V. Grote animator was de heer B.J. Lankamp, waar hun huidige sportpark naar is vernoemd. SV Vasse heeft vier seniorenelftallen en één veteranenteam.

De jeugd van Vasse speelt samen met de jeugd van vv Manderveen, als VasseManderveen Combinatie (V.M.C.) en hebben dertien jeugdteams. Naast het voetbal kent de vereniging sinds 1968 een handbalafdeling.

Het eerste team speelde vanaf seizoen 2009-2010 in de zesde klasse daarna volgden twee seizoenen vijfde klasse en vanaf seizoen 2014-2015 spelen ze in de vierde klasse. Vorig seizoen handhaafde Vasse zich via de nacompetitie. De laatste ontmoeting in Vasse eindigde in een gelijkspel 1-1.