• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1
    DatumWedstrijdStatus
    zo 21-okt. 14:00Hengelo 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen
    zo 28-okt. 14:00vv Oldenzaal 1 - Almelo 1Te spelen
    zo 04-nov. 14:30Delden 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda

• Geen dauwtrappen, Hemel Games of Antje en Billie voor de heren van het eerste elftal. Zij maken zich vandaag op voor de wedstrijd tegen Losser. Het duel begint om 14:00 uur en is uit tegen Losser.

Losser staat met 22 gespeelde wedstrijden en 24 punten op een 11de plaats in de competitie. De vvo staat met 22 gespeelde wedstrijden en 21 punten op de 12de plaats. Dat het erom spant, moge duidelijk zijn.