• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1
    DatumWedstrijdStatus
    zo 25-nov. 14:00vv Oldenzaal 1 - UD W. 1Te spelen
    zo 02-dec. 14:00Rood Zwart 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen
    zo 09-dec. 14:00Sportlust Vroomshoop 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda

• De jeugdteams van de voetbalvereniging Oldenzaal kunnen wel wat versterking gebruiken. Met name de JO-10, JO-11  en JO-14  zijn op zoek naar enthousiaste jongen en meisjes, maar ook andere leeftijden zijn welkom.

Je mag zes keer gratis komen trainen om kennis te maken.

Wij bieden jou twee trainingsavonden op maandag en op woensdag. De pupillen trainen van 18:00 uur tot 19:00 uur en de junioren van 19:00 uur tot 20:30 uur. Op zaterdag speel je een wedstrijd. Het voetbaltenue hiervoor krijg je van de club.

Goed om te weten als ouder/verzorger: De vvo kent de laagste contributie van de vier voetbalclubs in Oldenzaal. Pupillen (6-12 jaar) betalen € 37,50 per kwartaal = 12,50 per maand. Junioren (13-18 jaar) betalen € 52,50 per kwartaal = 17.50 per maand. Het derde kind is gratis lid.

De vvo is een kleinschalige vereniging. Er is volop individuele aandacht voor het kind. Enthousiaste trainers en leiders staan voor je klaar.

Vragen of aanmelden kan bij Jolanda van Dieren 0647666493 of via jolanda@vandieren.info

De vvo zoekt versterking jeugd