• De jaarlijkse toernooien staan weer op de agenda bij vv Oldenzaal. De veteranen trappen op zaterdag 8 juni af. Het is de veertigste editie van het Veteranentoernooi.

In totaal strijden elf teams om de felbegeerde bekers. Naast drie teams van vv Oldenzaal zelf en twee teams van stadsgenoot Quick’20, komen de deelnemers uit Ommen, het Duitse Ueffeln, Hulzen, Enschede en doen de Deto Masters mee. Het toernooi begint om 10:00 uur. Rond de klok van vier volgt de prijsuitreiking is er een gezellig samenzijn in het clubhuis.

Vrouwenvoetbaltoernooi De Kamperfoelie

Een week later is het op vrijdagavond 14 juni de beurt aan de vrouwen en de heren 35+, beide zeven tegen zeven.  Een parallel toernooi waar negen damesteams aan meedoen en vijf herenteams. De wedstrijden beginnen rond 19:00 uur. De finale is naar verwachting tegen 20:30 uur. Aansluitend is er een feestavond. Dan zijn er ook al acht elftallen aanwezig zijn die de volgende dag meedoen met het Lagere Elftallentoernooi met de naamgever Schildersbedrijf Scholten-Franke.

Kelderklasse

In totaal doen er 21 elftallen mee deze Champions League van de Kelderklasse. Twee Duitse teams zijn present. Daarnaast komen de teams uit alle hoeken van Nederland en Twente. Zij gaan op zaterdag 15 juni de strijd met elkaar aan, de wedstrijden beginnen om 12:00 uur. Na de prijsuitreiking is er nog een speciale activiteit, omdat het Lagere Elftallentoernooi tien jaar bestaat: Schijt je rijk. Waar schijt de koe? Degene die het winnende stukje grasveld heeft gekocht, gaat met een leuke prijs naar huis. De opbrengsten van Schijt je rijk komen in het jeugdfonds van de vv Oldenzaal.

Trots

De vereniging is er trots op dat de toernooiencommissie er elk jaar weer in slaagt deze grote toernooien te organiseren. Ze dragen bij aan de gastvrijheid en het plezier  in voetbal dat de club wil uitstralen. De vvo heet u van harte welkom op Sportpark de Thij om de sfeer te proeven van het voetbal op het hoogste vriendschappelijke niveau.