• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1

Geen informatie

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda
    value not setvalue not setvalue not set
    Kerstbingo jeugd

• De eerste wedstrijden voor het eerste elftal zitten erop. In Vasse werd gelijk gespeeld, daarna verloren met 1-3 tegen Juventa’12 en tegen KOSC ging de winst mee naar huis.

Voor wie zich langs de lijn afvroeg wie de nieuwe gezichten zijn, de spelers op een rij.

Huidige selectie

Ertugrul Akca, Niek Bosma, Jim Bussmann, Phil Gierveld (keeper), Jop Janssen, Kalle Oosting, Jordi Olde Scheper,  Max Lucassen, Oscar Maas, Ties Mars, Gijs Nijhof, Tim Oude Nijhuis (aanvoerder), Ruben Rietman, Jelle Schiphorst en Bjorn Vogel.

Sep en Drik Smellink (SDC’12), Maik Teders (Quick’20), Dion Teunissen (SDC’ 12), Luuk Vleugels (Victoria ’28), David Waziry en Remco Koehorst.

Begeleiding

Joost klein Buursink (hoofdtrainer), Roy Kuipers (leider), Pim Nijhof (materiaal), Henk Kraster (verzorger), Henk Brandenbarg (fysio) en Reinier Postma (ass. Scheidsrechter).

Vertrokken spelers

Kevin Winkelhuis (Quick’20), Bram Nijhuis (RSC), Niek Neef Niek (zvv de Esch), Dylan Rickhoff (Quick’20), Ozughan Sahin, Rob te Nijenhuis en Erwin Brouwer spelen in lagere elftal.

Het eerste speelt aankomende zondag thuis tegen RSC. Op het hoofdveld. Het mag weer.