• Senioren mogen met ingang van 5 juni weer volledig trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Helaas mogen senioren nog geen wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Publiek bij wedstrijden en trainingen is nog niet toegestaan.

Clubhuis en terrassen zijn gelijkgetrokken met de reguliere horeca en mogen onder dezelfde voorwaarden open als die er voor de horeca geformuleerd zijn.

Vanaf 5 juni is de sluittijd 22:00 uur.

Gezien de huidige trainingstijden (tot 21:00 uur en 21:15 uur) is het momenteel niet rendabel om het clubhuis en terras te openen.

Bij verdergaande versoepelingen bekijkt het stichtingsbestuur de situatie opnieuw.

Vragen kunnen naar info@vvoldenzaal.nl