• De situatie in de ziekenhuizen is momenteel zo ernstig dat de overheid heeft besloten om verdere maatregelen tegen het Covid virus te nemen. De maatregelen raken de samenleving en het amateurvoetbal wederom hard.

De komende drie weken, vanaf 28 november, moeten sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn.

Vanaf 28 november 05.00 uur gelden de volgende regels voor de sport:

• Na 17.00 uur moeten de sportaccommodaties dicht zijn.

• Georganiseerd buiten sporten na 17.00 uur (wedstrijd of training) is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand.

• Ter verduidelijking, dit mag dus niet plaatsvinden op de sportaccommodatie zelf.

• Topcompetities (Eredivisie vrouwen en eredivisie zaalvoetbal mannen en vrouwen) hebben een uitzonderingspositie en gaan wel door uiteraard zonder publiek.

Deze maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

Voor dit weekend zijn de wedstrijden van het eerste en tweede elftal afgelast wegens coronabesmettingen bij de tegenstanders in het team.