• De competitie van het eerste wordt stilgelegd (vervroegde winterstop). De competitie van de andere teams ( B-categorie) gaan door.

Dat betekent voor aanstaande zondag dat de geplande inhaalwedstrijd VVO - LAP niet doorgaat.

De overige elftallen spelen wel.

Het clubhuis is volgens de geldende coronamaatregelen geopend tot 17:00 uur.

Bij deze nogmaals de coronamaatregelen zoals die nu gelder:

Allereerst blijf thuis bij klachten en laat je testen!

Gaan sporters naar de kantine, kleedkamers of toilet dan is het coronatoegangsbewijs verplicht.

We beseffen ons ook dat er sporters zijn die geen CTB hebben. Iedereen draagt zijn steentje bij; of je laat je voortijdig testen voor bewijs van toegang of sporters zorgen ervoor dat ze aangekleed bij de vereniging komen. Op deze manier kunnen wij er samen zorg voor dragen dat we de kleedkamers kunnen gebruiken!

Er zijn voor de thuiswedstrijden 2 kleedkamers per team gereserveerd om de 1,5 meter afstand te bewaren.

( zie planning bij de club)

Wij dragen met zijn allen de verantwoordelijkheid om het zo goed mogelijk te laten verlopen.

Weet dat de vrijwilligers bij de club geen handhavers zijn.