• Vriendschap & verbondenheid

Zouden de oprichters van vv Oldenzaal ooit hebben kunnen vermoeden dat de vereniging die door hen op 24 mei 1914 is opgericht ook na honderd jaar nog volop in het midden van de Oldenzaalse samenleving staat? Een eeuw later kunnen we de balans opmaken.

Oldenzaal, een vereniging niet gebonden aan religie, huidskleur, nationaliteit of afkomst is een club voor iedereen.

• Programma: vv Oldenzaal 1
    DatumWedstrijdStatus
    zo 25-nov. 14:00vv Oldenzaal 1 - UD W. 1Te spelen
    zo 02-dec. 14:00Rood Zwart 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen
    zo 09-dec. 14:00Sportlust Vroomshoop 1 - vv Oldenzaal 1Te spelen

Klik hier voor het volledige programma van vv Oldenzaal

• Agenda

• Update: contributie via Club Collect

In de laatste update bestuursberichten stond dat vv Oldenzaal stopt met Club Collect.

Die berichtgeving was te voorbarig. Na contact met ClubCollect is ons gebleken dat er een aantal verbeteringen is doorgevoerd op verzoek van ons en andere aangesloten verenigingen. De komende periode tot het einde van het huidige seizoen maken we een definitive afweging.

Voor de leden die dit lopende seizoen 2017-2018 nog geen keuze hebben gemaakt hoe ze de contributie betalen (IDEAL of incasso en aantal termijnen) gaan wij vanaf volgende week zelf via ClubCollect een incasso aanbieden. Dit doen wij alleen bij leden die in het verleden met automatsiche incasso de contrbutie hebben betaald.

Vanaf het nieuwe seizoen 2018-2019 gaan we in eider geval de contributie bedragen weer automatisch incasseren zonder dat leden dat zelft aan het begin van het seizoen hoeven aan te geven aan te geven. Wij doen dat alleen bij de leden waarvan wij beschikken over een incasso-machtiging.

bestuur

vv Oldenzaal