• Door de gisteren aangekondigde aanscherping van de coronamaatregelen, is het clubhuis de komende drie weken tot nader order gesloten. Wedstrijden worden gespeeld zónder toeschouwers. De Algemene Ledenvergadering gaat wel door in het clubhuis.

Algemene Ledenvergadering

De gemeente heeft de vvo toestemming gegeven om de algemene ledenvergadering op de locatie clubhuis wél door te laten gaan. Alle leden die zich hiervoor tijdig geregistreerd hebben, zijn welkom. Niet aangemeld voor de ALV? Kom dan ook niet naar het clubhuis. Heb je klachten? Blijf thuis.

Wie de ALV bezoekt, mag zich eerst melden bij de secretaris en daarna plaatsnemen op één van de aangegeven zitplaatsen. Na afloop van de vergadering vindt er géén nazit plaats.

Geen toeschouwers

De overheid heeft besloten om geen toeschouwers toe te laten bij zowel het betaald voetbal als bij het amateurvoetbal. Dit geldt voor álle elftallen binnen onze vereniging. Voor aankomende zondag is er een aantal toezichthouders die hier op toezien. Verder zorgt de club ervoor dat er thee is in de rust. Scheidsrechters kunnen zich melden in de bestuurskamer. Het terras en het clubhuis zijn verder gedurende drie weken gesloten. Eigen drank nuttigen is niet toegestaan.

Sport en Spel

De activiteit Sport & Spel gaat zondag wel door.