• Beste leden,

Het bestuur van de voetbalvereniging Oldenzaal nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 2 oktober 2020 om 20:00 uur.

Het wordt een bijzondere ALV. Gezien de maatregelen rondom de bestrijding van COVID-19 is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het clubhuis. Daarom biedt de vereniging de ALV zowel online als offline aan. Deelnemen kan alleen op basis van registratie, voor zowel voor online als offline.

Dit kan door voor woensdag 30 september een mail te sturen naar secretaris@voetbalverenigingoldenzaal.nl. De eerste leden die zich aanmelden, kunnen plaats nemen in het clubhuis. De benodigde informatie om online deel te nemen volgt tzt.

Voor een gestructureerd verloop van de vergadering, kunnen vragen voor de rondvraag op voorhand, voor woensdag 30 september, gestuurd worden naar secretaris@voetbalverenigingoldenzaal.nl.

Tegenkandidaten kunnen zich tot donderdag 1 oktober 12:00 uur aanmelden via secretaris@voetbalverenigingoldenzaal.nl.

Voorlopige agenda ALV

1.Opening en mededelingen

2.Restant ALV 2018-2019

2A.Jaarverslag penningmeester