• In het clubhuis was op vrijdagavond 17 mei een feestavond voor de leden en vrijwilligers van vv Oldenzaal. Tevens gaf de werkgroep De stip aan de horizon de eindpresentatie voor de toekomstplannen van vvo.

Bij binnenkomst wachtte de bezoekers een kop koffie met een minitompouce met daarop het logo van vvo. Tegen half negen kwam Magic John  in actie. Met zijn goocheldoos liet hij de mensen van de ene verbazing in de andere vallen. Na het vermakelijke optreden was het de beurt aan de werkgroep. Middels een korte presentatie ontvouwden zij de plannen voor vvo, de stip aan de horizon.

Daarna ging Toon Lansink met zijn accordeon langs de tafels ging en liet hij verschillende meedeiners horen. Ondertussen ging Magic John van tafel naar tafel om voor je ogen verschillende trucs te doen. Tot slot kwam de dj in actie.