• Wie wil dat niet? Een fraai, in het oog springend kerststuk op tafel in aanloop naar de feestdagen? Een pronkstuk waar je niet omheen kunt en dan nog zelfgemaakt ook! Grijp nu je kans en doe mee aan de bloemschikworkshop bij vv Oldenzaal.

    Wat moet je doen? Op zaterdag 16 december vanaf 15:00 uur vrijhouden in je agenda. Die middag komt er een vakexpert langs op de club. Zij neemt al het benodigde materiaal voor de workshop mee evenals al het groen en de bloemen.

    Je schuift dus zo aan. Stap voor stap neemt de workshopleider je vervolgens mee in het maken van het kerststuk. Het hebben van groene vingers is dus geen vereiste.

    Waar het vooral omgaat, is dat iedereen gezellig bezig is en er op het einde van de dag een mooi bloemstuk meegaat huis.

    Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en voor deze gelegenheid geldt een speciaal aantrekkelijk, all-in tarief van 25 euro.

    Opgeven kan bij de activiteitencommissie van de jeugd bestaande uit Danielle Beernink, Willeke Hoffmann, Marian Wilbers en Ester Mulder. Graag voor 25 november.